Trygderefusjon

Vi kjenner dine Norske trygderettigheter best.

NAV eller HELFO som det heter i dag, kan yte pliktmessig eller søkepliktig refusjon og/eller stønad ved tannbehandling.

Hjelp oss å hjelpe deg.

Vi ønsker å hjelpe deg best mulig for å finne dine rettigheter i forbindelse med tannbehandling. Det er derfor viktig at vi får utførlig informasjon om din helse og medisinbruk, noen ganger også legeerklæringer, slik at vi kan finne frem til hvilke trygdetakster som kan gi deg best mulig trygderefusjon for ditt tannbehandlingsbehov.

Les mer >>

Periodontist Arnt Helge Dybvik er autorisert for å gjøre tannimplantatbehandling med trygderefusjon, både for den kirurgiske tannimplantatbehandlingen og for den protetiske tannimplantatbehandlingen. Det er et krav om spesialistkompetanse for å få refusjon ved kirurgisk installasjon av tannimplantat. Periodontist eller oral-/kjevekirurg har godkjent spesialistkompetanse for dette. HELFO gir godkjenning for Implantatbro- eller implantatkrone-behandling. Denne godkjenning har vi også. Dermed kan hele behandlingen med tannimplantater med trygderefusjon gjøres på ett sted, hos Sandefjord Tannhelse.

Fra 2014 ble det innført trygderefusjon for helt tannløse pasienter, som ønsker å få festet
sin underkjeveprotese med 2 implantater og trykknappsfester. Denne behandlingsform gir godt feste og stabilitet for underkjeveprotesen, som igjen gir bedre selvtillit og livskvalitet, og med god refusjon blir det lite egenandel.

Kontakt oss for undersøkelse og pristilbud hos spesialisttannlege; Periodontist Arnt Helge Dybvik.