(+47) 33 44 60 30

Sandefjord Tannhelsesenter
Aagaardsplass 1
3211 Sandefjord

Mandag - fredag 08:00 - 16:00

Sandefjord Tannhelse

Om Sandefjord Tannhelsesenter

Tannlege Spesialist, Tannlege og Tannpleier i Sandefjord

Vi ønsker deg velkommen til en moderne og velutstyrt klinikk med oppdaterte allmentannleger, speialisttannlege og tannpleier, slik at du skal få en best mulig behandling for dine tannhelsemessige behov og ønsker.
På klinikken arbeider det 1 tannpleier og 4 tannleger, hvorav en er spesialist i periodonti. I tillegg er det 4 sekretærer som jobber ved klinikken.

Spesialist i Periodonti, har en 3-årig fulltids spesialistutdanning innen tannkjøttsykdommer og implantatbehandling.
Vi tar gjerne imot nye pasienter, men tillit må bygges opp, så hvis du er ny pasient hos oss ønsker vi oppgjør ved hver seanse, kontant eller med bankkort.

 

Sandefjord Tannhelsesenter tilbyr en helhetlig tannbehandling, innen alle fagfelt. Har du spesielle ønsker eller behov, spør oss!
Vi er spesielt opptatt av at du som pasient har det bra, og trives hos oss. For at vi bedre skal kunne hjelpe deg slik du vil er det viktig med god kommunikasjon. Det er derfor viktig at vi får all nødvendig informasjon fra deg; om din helse, om plager du har generelt eller i munnen, hvorfor du kommer til tannlegen og hvilke ønsker eller forventninger du har til vår behandling.
Uten at vi lærer deg å kjenne er det vanskelig for oss å forstå hva du egentlig ønsker til enhver tid.
Vårt fokus er at behandlingen for deg som pasient skal være så skånsom og smertefri som mulig, og vi har lang og god erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og med behandling av sterkt forfalte tannsett.

Vi har gjennom flere år vært sponsor og bidragsyter til Sandefjords kultur og idrettsmiljøer.